Treceți la conținutul principal

Postări

Prezentat

ASPIC | Aperitive Festive | POFTICELE | BLIDUL

 ASPIC  |  Aperitive Festive  |   POFTICELE  |  BLIDUL Aperitive Festive...! ... Fiecare Zi este o Sărbătoare...! Știu! Pare doar o teorie, dar doar de mine depinde să fie așa...! Ingrediente: 1 ciolan de porc; 1 1/2 litru de apă; Ingrediente condimente: 1 linguriță de boabe de piper negru; 6 cuișoare; 3 foi de Dafin; 1/2 ardei iute, uscat; 1 căpățână de usturoi; 3 lingurițe de boia dulce: 1 linguriță de boia afumată; Ingrediente pentru decorare: 1 legătură de Frunze congelate de Leuștean– vezi rețeta: FRUNZE MINUNATE; 1 morcov murat - vezi rețeta: DOVLEAC PENTRU IARNĂ; Accesorii: 1 oală din inox, cu capac; 1 bol de sticlă; 1 castron din inox; 1 strecurătoare din inox; 1 caserolă din sticlă, cu capac; Furculițe, lingurițe, cuțite, linguri și spatule; Mod de preparare:  Spăl ciolanul cu apă rece, apoi il tai în două, printre cele două oase ( vezi video ); Așez ciolanul într-o oală încăpătoare, peste care torn apă, atât cât să acopere carnea; Fierb ciolanul la foc moderat, până ce carnea

Cele mai recente postări

REȚETE DE SALATE | Salată de Legume Murate | POFTICELE | BLIDUL

SOSURI GRASE | Rețete de Țară | CONDIMENTE | BLIDUL

REȚETE DE POST | Pâine cu Pastă Picantă | POFTICELE | BLIDUL

PASTĂ PICANTĂ | Pastă de Dovleac | CONDIMENTE | BLIDUL

REȚETE DE SUPE | Supă cu Altfel de Tăiței | CINA ÎN DOI | BLIDUL

REȚETE CU CARNE | Ruladă din Pulpă de Porc la Cuptor | DE SĂRBĂTOARE | BLIDUL

DULCIURI DIN OREZ | Prăjitură cu Orez și Prune | DULCEGĂRII | BLIDUL