PASTĂ PICANTĂ | Pastă de Dovleac | CONDIMENTE | BLIDUL
![]() |
PASTĂ PICANTĂ | Pastă de Dovleac | CONDIMENTE | BLIDUL |
Pastă Picantă...!
... Știu că îți place Dovleacul ...!
Știu de asemenea că nu te vei putea abține să încerci Pasta Picantă...!
Ingrediente murate:
- Dovleac murat;
- · Păstârnac murat;
- · Ghimbir murat;
- · Morcov murat;
- · Ardei gras, murat;
Ingrediente congelate:
- 2 legături de Frunze congelate de Leuștean– vezi rețeta: FRUNZE MINUNATE;
Ingrediente pentru conservare:
- 4 linguri de ulei de Floarea Soarelui;
- · ½ linguriță de boia iute;
Accesorii:
- Mărunțitor electric;
- · 1 castron din inox;
- · 1 castron din porțelan;
- · 1 borcan cu capac;
- · 1 caserolă din sticlă, cu capac;
- · Furculițe, lingurițe, linguri și spatule;
·Mod de preparare:
· Extrag din borcanul cu murături (vezi rețeta MURĂTURI PENTRUIARNĂ), felii de dovleac, păstârnac, ghimbir, morcov și ardei gras, apoi spăl sub
jet de apă rece și scurg de surplusul de lichid, toate ingredientele;
· Tai mărunt legumele, apoi le transform în pastă, cu ajutorul
mărunțitorului electric, iar ardeiul gras îl mărunțesc cu ajutorul cuțitului (vezi video);
· Transfer compoziția într-un castron încăpător, apoi adaug frunze
congelate de Leuștean, ardeiul gras tăiat mărunt și boia iute (vezi video);
· Adaug trei linguri de ulei de Floarea Soarelui și amestec ingredientele
până obțin o pastă omogenă (vezi video);
· Transfer Pasta Picantă în castronul pentru servire,
apoi în borcan, peste care adaug o lingură de ulei de Floarea Soarelui și
strâng bine capacul, lipesc eticheta cu numele produsului plus data preparării
și în caserola cu capac pentru consum timp de o săptămână, păstrată în frigider;
Pastă Picantă...!
În trei moduri de conservare: în frigider, în cămară și pe masă...
E... DELICIOASĂ... !
![]() |
PASTĂ PICANTĂ | Pastă de Dovleac | CONDIMENTE | BLIDUL |
Urmărește-ne îndeaproape articolele BLIDUL și rețetele video
BLIDUL
Te invit să
vizitezi noul nostru canal de YouTube, BLIDUL.
Arya
Comentarii
Trimiteți un comentariu