REȚETE DE POST | Pâine cu Pastă Picantă | POFTICELE | BLIDUL
![]() |
REȚETE DE POST | Pâine cu Pastă Picantă | POFTICELE | BLIDUL |
Pâine cu Pastă Picantă...!
... Știu că îți place Pasta Picantă...!
Știu de asemenea că nu mai poți de curiozitate să guști din Pâinea mea
Magică...
Ingrediente aluat:
- 3 cupe de făină (tip 650);
- · 1 linguriță de sare grunjoasă;
- · ½ lingură de drojdie uscată;
- · 1 ½ cupă de apă călduță;
Ingrediente umplutură:
- PASTĂ PICANTĂ;
- · Ulei de Floarea Soarelui;
Ingrediente pentru decorare:
- Ulei de Floarea Soarelui;
- · Boia iute;
- · Semințe de Mac;
Accesorii:
- 1 castron din inox;
- · 1 tavă pentru copt;
- · 1 foaie de hârtie de copt;
- · Folie alimentară;
- · Furculițe, lingurițe, linguri și spatule, pensule;
Mod de preparare:
· Amestec într-un bol încăpător, ingredientele uscate pentru aluat,
apoi adaug apa, puțin câte puțin, amestec, apoi frământ aluatul (vezi video);
· Acopăr castronul cu folie alimentară și un
șervet curat și las aluatul la dospit, șaizeci de minute;
· Împart aluatul în patru părți egale și formez
patru sfere (vezi video);
· Întind fiecare bilă de aluat într-o foaie groasă
de aproximativ 3 milimetri, ung suprafața cu ulei, apoi cu un strat subțire de
PASTĂ PICANTĂ (vezi video);
· Rulez foile de aluat, în formă de con, ca in video-rețeta (vezivideo);
· Turtesc cele patru conuri umplute, le așez pe tava pentru copt și
le mai las la dospit cincisprezece minute;
· Ung pâinile cu ulei, presar boia iute și semințe de Mac, apoi las Pâinile
cu Pastă Picantă, la copt, în cuptorul încins la 180oC, șaizeci
de minute;
· Las Pâinile cu Pastă Picantă să se răcească complet înainte de a le așeza pe masă.
Pâine cu Pastă Picantă...!
Toată casa miroase a pâine..., doar că de astă dată... e o Pâine Magică...
E... DELICIOASĂ... !
![]() |
REȚETE DE POST | Pâine cu Pastă Picantă | POFTICELE | BLIDUL |
Urmărește-ne îndeaproape articolele BLIDUL și rețetele video
BLIDUL
Te invit să
vizitezi noul nostru canal de YouTube, BLIDUL.
Arya
Comentarii
Trimiteți un comentariu