Gustarea SAMURAIULUI
Poate părea straniu dar pe mine mă
Inspiră alimentele pe care le am în frigider sau în cămară.
Întotdeauna găsesc suficiente ingrediente, pe care le am deja la
dispoziție, încât să pot crea o gustare hrănitoare, delicioasă,
în doar cinci minute. Gustarea Samuraiului este
una dintre ele. E
îndeajuns să am în frigider câteva legume rămase în urma
stoarcerii sucului, să iau din cămară un borcan sau o sticlă cu
legume murate pentru iarnă, câteva semințe crude. autohtone,
condimente, sare și ulei presat la rece și gustarea e gata.
E
foarte simplu...
Ingrediente:
- 4 linguri de legume din care a fost extras sucul;
- 4 linguri de legume murate (fasole verde, păstârnac sau legume pentru ciorbă);
- 1 lingură de oțet de mere cu miere;
- 4 căței mari de usturoi;
- 1/2 cupă cu semințe de floarea soarelui, crude, decojite;
- 1/2 cupă cu ulei de floarea soarelui presat la rece;
- 1/2 linguriță de sare grunjoasă, măcinată;
Mod de preparare:
- Așez în recipientul înalt al mixerului vertical legumele din care a fost extras sucul, legumele murate, usturoiul, semințele de floarea soarelui și sarea;
- Adaug oțetul de mere și câteva picături de ulei, apoi mixez cu dispozitivul de pasat alimentele;
- Adaug uleiul câte puțin ca pentru maioneză până când obțin o cremă pufoasă;
- Așez crema astfel obținută pe un platou sau un castron din ceramică sau sticlă, de dimensiune potrivită cu cantitatea mea de salată.
- Ornez cu frunze proaspete de busuioc sau salvie.
Dacă ești vegană
și te hrănești doar cu alimente crude, poți servi salata Gustarea
Samuraiului pe biscuiți condimentați de tipul celor
deshidratați sau poți servi salata pe felii de legume proaspete .
Dacă ești vegetariană rondelele mici din pâine coaptă în casă
este o soluție foarte bună.
Oricare ar fi
alegerea ta, este o alegere excelentă, pentru că doar Tu Știi ce
este cel mai bine pentru Tine.
Arya
🝣
Comentarii
Trimiteți un comentariu