Salata Zasuri




Te las să ghicești!
E cremoasă, e lucioasă, e deschisă la culoare, puțin picantă, delicioasă, iar familia și prietenii de vor adora pentru asta...

Descoperă ce poate fii...


Ingrediente:
  • 1 morcov;
  • 1 păstârnac;
  • 1 felie de țelină;
  • 1 felie de fenicul;
  • 1 bucată de plaz de cca. 10 cm;
  • 6 căței de usturoi;
  • 1 linguriță de pulbere de busuioc uscat, sau frunze proaspete;
  • 1 linguriță de pulbere de susan;
  • 3 lingurițe de muștar iute (cu hrean);
  • 1 cupă de ulei de floarea soarelui presat la rece:
  • un praf de sare.

Mod de preparare:
  • Spală și taie în bucăți legumele, pentru a ușura sarcina aparatului tău de mărunțit;
  • Așează în blender de mare viteză sau robot de bucătărie cu cuțitul în formă de „S”, morcovul, păstârnacul, țelina, feniculul, prazul, usturoiul și mixează folosind butonul „puls” pentru a mărunți cât mai bine ingredientele;
  • Adaugă peste legumele mărunțite pulberea de busuioc sau frunzele proaspete, susanul, muștarul și sarea, apoi mixează până se omogenizează;
  • În timpul mixării, toarnă uleiul puțin câte puțin ca la maioneză până compoziția devine cremoasă, lucioasă și deschisă la culoare;
  • Așează Salata Zasuri într-un vas potrivit, ornează cu frunze de fenicul și fâșii de morcov;
  • Servește salata pe biscuiți Te Sazi sau alături de felii de castravete proaspăt.
  • Poți păstra Salata Zasuri, în frigider timp de două zile.


Poți orna tot felul de legume folosind un pos sau realiza tot felul de gustărele pentru familia ta sau pentru petrecerile cu prietenii.

Fii creativă, știu că poți realiza tot ce vrei Tu să realizezi, așa că...
Salata Zasuri să fie!

Arya



🝣

Comentarii

Cele mai citite articole: