Cauzele Spirituale ale Bolilor (3)


Coma: fuga de cineva sau ceva.

Conjuctivita: mânie neexprimată, frustrare.

Constipația: atașament, posesivitate, refuz de a se debarasa de vechile scheme devenite inutile.

Diaree, hemoroizi, retentie de apă: refuz, teamă, de a slăbi încordarea.

Herpes: culpabilitate sexuală.

Insomnie: culpabilitate.

Rău în mijloacele de transport: teama de a pierde controlul; răul de mare este în legatura cu teama de moarte.

Greață, vărsături: respingerea unei idei, a unei persoane sau a unei experiențe. Pentru o femeie însărcinată, aceeași interpretare: nu a dorit, cu adevărat, să aibe copilul.

Prostata: problemele de prostată sunt legate de culpabilitate sexuală/teama de a îmbătrâni.

Reumatism: resentiment, slăbirea Iubirii față de aproapele său, rigiditate, asprime.


Guturai: se declanșează într-o perioadă de confuzie a individului sau în urma unei temeri/culpabilități. Nasul care curge reprezintă lacrimi și o purificare necesară. Nasul reprezinta intuiția și cunoasterea de sine, fiind legat de chakra frontala, Ajna.

Tiroida: problemele cu tiroidă subliniază faptul ca persoana respectivă nu se poate exprima cum dorește și poate încerca umilința.

Miopia: indică teama de viitor și faptul că într-o experiență precedentă individul nu a dorit să vadă nici să-i ajute pe apropiații săi. Adesea parinții inspiră teamă copilului ceea ce declanșează un proces retinier provocând puțin câte puțin miopia.

Dureri de cap: rezistență la curentul vieții sau la scopul încarnării sale / la schimbare. Uneori autocritica și denigrarea de sine. Lipsa de iubire de sine.

Ceafă înțepenită: refuz de a se schimba, teamă de noutate.

Dinții: dificultăți în a lua decizii.

Gâtul: orice problemă legată de gât corespunde temerii de a întreba și de a se exprima sau chiar blocaj al creativității  inspirate.

Urechile: problemele corespund refuzului de a înțelege ceva / pe cineva.
 

Înălțime mică: într-o viață anterioara, individul nu a dat importanță expresiei sufletului său sau a avut tendința de a se limita în mai multe domenii. Uneori este o karma rezultând dintr-o utilizare necorespunzatoare a forței fizice (violență) într-o existență anterioară.

Comentarii

Cele mai citite articole: