Ești Ceea Ce Mănânci (3)


CELULELE CANCEROASE SE DEZVOLTA CU:

a. ZAHĂR și SARE

Eliminând din alimentație zahărul, se elimină astfel, una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase. Înlocuitorii de zahăr, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful), au ca bază aspartamul (E 951), o substanță chimică dăunătoare. Un înlocuitor natural al zaharului este mierea de albine și melasa, dar în cantități moderate.

Sarea de bucătărie conține adaosuri chimice pentru a avea culoarea albă. Alternativa  sarea de mare.

Notă: sarea este absolut necesară în alimentație!

b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE

Laptele favorizează producția de mucus în corp, în special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hrănit de acest mucus. Renunțând la lapte și produsele derivate și la consumul de lapte de soia, celulele canceroase "mor" de foame.


c. PH ACID

Celulele canceroase "înfloresc" în mediu acid. O alimentație preponderent carnivoră induce un pH acid în corp. Carnea mai conține substanțe administrate animalelor: antibiotice, hormoni de creștere și paraziți ce daunează în special persoanelor cu cancer.

d. O dietă bazată 80% pe legume proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grâu integral, semințe, nuci și fructe schimba pH-ul corpului în alcalin. 20% din alimentatie poate fi din alimente gătite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume asigură necesarul de enzime digestive ușor absorbabile care ajung la nivel celular în 15 minute de la consumare și care hrănesc și favorizează creșterea de celule sănătoase. Este bine să se consume sucuri proaspete de 2 - 3 ori pe zi. Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius.

e. Evitați cafeaua, ceaiul și ciocolata ce pot conține cantități mari de cofeină. Ceaiul verde este o alternativă foarte bună, având și proprietăți anti-canceroase. Cea mai bună băutura este APA - purificată sau filtrată pentru a fi astfel eliminate toxinele sau metalele grele. Apa distilată este acidă. Evitați-o!

Observații

1. Proteinele din carne sunt dificil de digerat și necesită o cantitate mare de enzime digestive. Carnea nedigerată rămâne în interiorul intestinului, intră în putrefacție și  crește astfel cantitatea de reziduuri toxice din corp.

2. Celulele canceroase sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renunțarea la carne duce la eliberarea de cantități din ce in ce mai mari de enzime. Acestea atacă proteinele din peretele celular și permit astfel celulelor specializate să distrugă celulele canceroase.

3. Vitamina E produce apoptoză sau moartea programată a celulelor, metodă naturală a corpului de a scăpa de celulele bolnave, nedorite și inutile.

4. Cancerul este o boală a minții, corpului și spiritului. Gândirea pozitivă și o fire activă ajut pe cel care luptă cu cancerul să supraviețuiască. Furia, neiertarea și amărăciunea "construiesc" un mediu stresant și acid în corp. Trebuie să învățăm să avem un spirit iubitor și iertător, să ne relaxăm și să ne bucurăm de viață!


5. Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezența oxigenului. Făcând exerciții fizice zilnice și de respirație, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase.

JOHN HOPKINS

Comentarii

Cele mai citite articole: