Ești Ceea Ce Mănânci (3)
a. ZAHĂR și SARE
Eliminând din alimentație zahărul, se elimină astfel, una din cele mai importante surse de hrană a celulelor canceroase. Înlocuitorii de zahăr, indulcitorii sintetici cum ar fi zaharina, sau alte produse (Nutrasweet, Equal, Spoonful), au ca bază aspartamul (E 951), o substanță chimică dăunătoare. Un înlocuitor natural al zaharului este mierea de albine și melasa, dar în cantități moderate.
Sarea de bucătărie conține adaosuri chimice pentru a avea culoarea albă. Alternativa sarea de mare.
Notă: sarea este absolut necesară în alimentație!
b. LAPTELE SI PRODUSELE LACTATE
Laptele favorizează producția de mucus în corp, în special la nivelul tractului gastro-intestinal. Cancerul este hrănit de acest mucus. Renunțând la lapte și produsele derivate și la consumul de lapte de soia, celulele canceroase "mor" de foame.
c. PH ACID
Celulele canceroase "înfloresc" în mediu acid. O alimentație preponderent carnivoră induce un pH acid în corp. Carnea mai conține substanțe administrate animalelor: antibiotice, hormoni de creștere și paraziți ce daunează în special persoanelor cu cancer.
Celulele canceroase "înfloresc" în mediu acid. O alimentație preponderent carnivoră induce un pH acid în corp. Carnea mai conține substanțe administrate animalelor: antibiotice, hormoni de creștere și paraziți ce daunează în special persoanelor cu cancer.
d. O dietă bazată 80% pe legume
proaspete consumate ca atare sau sub forma de suc, grâu integral, semințe,
nuci și fructe schimba pH-ul corpului în alcalin. 20% din alimentatie poate fi
din alimente gătite, inclusiv fasole boabe. Sucurile proaspete din legume
asigură necesarul de enzime digestive ușor absorbabile care ajung la nivel
celular în 15 minute de la consumare și care hrănesc și favorizează creșterea
de celule sănătoase. Este bine să se consume sucuri proaspete de 2 - 3 ori pe
zi. Enzimele sunt distruse la 40 grade Celsius.
e. Evitați cafeaua, ceaiul și
ciocolata ce pot conține cantități mari de cofeină. Ceaiul
verde este o alternativă foarte bună, având și proprietăți anti-canceroase. Cea
mai bună băutura este APA - purificată sau filtrată pentru a fi astfel
eliminate toxinele sau metalele grele.
Apa distilată este acidă. Evitați-o!
Observații
1. Proteinele din carne
sunt dificil de digerat și necesită o cantitate mare de enzime digestive.
Carnea nedigerată rămâne în interiorul intestinului, intră în putrefacție și crește astfel cantitatea de reziduuri toxice
din corp.
2. Celulele canceroase
sunt acoperite de un perete gros de proteine. Renunțarea la carne duce
la eliberarea de cantități din ce in ce mai mari de enzime. Acestea atacă
proteinele din peretele celular și permit astfel celulelor specializate să
distrugă celulele canceroase.
3. Vitamina E produce
apoptoză sau moartea programată a celulelor, metodă naturală a corpului de a scăpa
de celulele bolnave, nedorite și inutile.
4. Cancerul este o boală a minții, corpului și spiritului. Gândirea
pozitivă și o fire activă ajut pe cel care luptă cu cancerul să supraviețuiască. Furia, neiertarea și amărăciunea
"construiesc" un mediu stresant și acid în corp. Trebuie să învățăm să
avem un spirit iubitor și iertător, să ne relaxăm și să ne bucurăm de viață!
5. Celulele canceroase nu se pot dezvolta în prezența oxigenului. Făcând exerciții fizice zilnice și de respirație, oxigenul ajunge adânc, la nivel celular. Terapia cu oxigen este foarte importantă pentru distrugerea celulelor canceroase.
JOHN HOPKINS
Comentarii
Trimiteți un comentariu