Salată de Varză Albă cu Brânză de Capră
Adaugă sare, piper măcinat și
muștar cu hrean.
Omogenizează-le încet permițându-le să-și împrumute gusturile.
Taie două mere în cubulețe mici și amestecă-le cu sucul de la două lămâi mici
pentru a nu se înegri. Taie o bucată de brânză de capră de aproximativ 200g în
cubulețe de mărimea celor în care ai tăiat merele.
Înainte de servire, adaugă în
bolul de sticlă în care se află varza și stafidele, cubulețele de măr și brânză.
Patru linguri de ulei de măsline extravirgin vor aduce savoarea meridională
salaltei tale. Pudrează totul cu semințe de susan și de chimen.
Salata ta va arăta extraordinar
în bolul de sticlă. Folosește tot boluri transparente pentru servire. Poți mări
puțin cantitățile pentru că sigur nu se vor mulțumi doar cu un singur bol.
Olma
Comentarii
Trimiteți un comentariu