Salată de Varză Albă cu Brânză de Capră


Toacă fideluță o jumătate de varză albă, o cană de stafide și 2 linguri de oțet de mere, o linguriță de oțet balsamic pentru aromă și amestecă-le într-un bol mare din sticlă.
Adaugă sare, piper măcinat și muștar cu hrean. 

Omogenizează-le încet permițându-le să-și împrumute gusturile. Taie două mere în cubulețe mici și amestecă-le cu sucul de la două lămâi mici pentru a nu se înegri. Taie o bucată de brânză de capră de aproximativ 200g în cubulețe de mărimea celor în care ai tăiat merele.


Înainte de servire, adaugă în bolul de sticlă în care se află varza și stafidele, cubulețele de măr și brânză. Patru linguri de ulei de măsline extravirgin vor aduce savoarea meridională salaltei tale. Pudrează totul cu semințe de susan și de chimen.

Salata ta va arăta extraordinar în bolul de sticlă. Folosește tot boluri transparente pentru servire. Poți mări puțin cantitățile pentru că sigur nu se vor mulțumi doar cu un singur bol.


Olma 

Comentarii

Cele mai citite articole: