Ești Ceea Ce Mănânci (2)


Noutăți în tratamentul cancerului

1. Cu toții avem celule canceroase în corp. Aceste celule nu apar însă, la testele standard dacă nu sunt în număr de miliarde. Când doctorii spun bolnavilor că nu mai există celule canceroase în corpul lor după tratamentele efectuate, înseamnă doar că testele sunt incapabile să le măsoare deoarece nu mai sunt în număr detectabil.

2. Celulele canceroase apar în corp de 6 până la 10 ori în timpul vieții unui om.

3. Când sistemul nostru imunitar este puternic, celulele canceroase sunt distruse și astfel, este impiedicată multiplicarea lor și formarea de tumori.

4. Când este diagnosticat cancerul, înseamnă că persoana respectivă are deficiențe nutriționale multiple. Aceste deficiențe pot să apară din cauze genetice, a noxelor din mediul înconjurător, a alimentației și stilului de viață greșite.

5. Pentru a preîntâmpina deficitele nutriționale multiple, este necesara schimbarea dietei și administrarea de suplimente nutritive, ceea ce va duce la întărirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune "otrăvirea" celulelor canceroase cu rata mare de creștere, dar astfel sunt distruse și celulele snătoase cu creștere rapidă din măduva spinării, tractul gastro-intestinal, iar organe importante, cum ar fi ficatul, rinichii, inima, sau plămânii pot fi iremediabil afectate.

7. Radioterapia distruge celulele canceroase dar, în același timp, arde, cicatrizeaza și distruge celule, țesuturi și organe sănătoase.

8. Chimioterapia și radioterapia vor reduce, la început, dimensiunea tumorilor dar folosirea îndelungată a acestor tratamente nu va duce la distrugerea definitivă a lor.

9. Când în corp se acumulează prea multe "deșeuri" toxice rezultate în urma chimio și radioterapiei, sistemul imunitar este fie compromis, fie distrus, iar pacientul poate muri din cauza unor infecții banale și a complicațiilor lor.

10. Chimioterapia și terapia cu radiații pot favoriza mutații genetice în celulele canceroase care le fac foarte rezistente la tratament și greu de distrus. Intervențiile chirurgicale pot determina diseminarea celulelor canceroase la alte organe (metastaze).

11. O metodă foarte bună de luptă împotriva celulelor canceroase este de a le infometa, adică de a se evita alimentele de care acestea au nevoie pentru a se multiplica.

John Hopkins

NOTĂ:

Noua Medicină Germană a Dr. Hamer prezintă o viziune diferită asupra cauzelor cancerului și a metodelor de redobândire a stării firești de sănătate și a vitalității.
Rezultate spectaculoase se obțin prin ambele metode de abordare a bolii.

Presupunem că este posibilă vindecarea de cancer prin mai multe metode dar cert este că Atitudinea față de boală este esențială pentru obținerea vindecării depline.

Este de studiat.


Comentarii

Cele mai citite articole: