Lămâia


Lămâia este un produs miraculos pentru anihilarea celulelor canceroase. Lămâia este de 10.000 de ori mai puternică decât chimioterapia. De ce nu suntem la curent cu asta? Pentru că exista laboratoare interesate în fabricarea unei versiuni sintetice care le aduc beneficii uriașe. Fiecare dintre noi putem să îi ajutați pe cei care trec printr-o astfel de suferință explicându-i că sucul de Lămâie îi este benefic și îi poate ajuta să nu numai să deăîșească momentul dificil dar și să prevină o nouă manifestare de acest tip. Sigur că, identificarea cauzelor spirituale care au dus la declanșarea acestei suferințe este esențial și imediat după identificarea cauzelor, schimbarea  Atitudinii și a sistemelor de valori, a alimentației și a modului de viață, sunt deciziile care fac ca starea de sănătate să se reinstaureze atât în plan fizic cât și în planurile subtile.

Gustul Lămâiei este plăcut și nu produce efectele devastatoare ale chimioterapiei. Lămâia nu ar trebui să lipsească de pe masa niciunui om de pe Planetă. Dacă aveți posibilitatea, plantați un Lămâi în locuința sau în gradina voastră. În acest fel veți beneficia de fructe care nu au suferit niciun fel de tratamente chimice, nu au fost acoperite cu pelicule de protecție și nu au călătorit mii de kilometri. Se știe de foarte mult timp, de mii de ani, că este bine să ne hrănim cu fructe și legume care cresc în zona în care ne-am născut. Lămâiul crește foarte bine în interior. În lunile călduroase de vară îl puteți scoate pe terasă sau balcon. Crește de asemenea foarte bine în sere. Aspectul lui este foarte plăcut. Estte și o frumoasă plantă decorativă. În acest fel veți avea permanent fructe proaspete, hrănitoare, tămăduitoare.

Nu uitați că în fiecare an mor milioane de oameni doar pentru că nu au acces la informații referitoare la terapiile tradiționale, curate, fără efecte secundare. Lămâiei i se atribuie multe calități dar cea mai eficientă este efectul pe care-l inițiază de anihilare a chisturilor și tumorilor. Puteti sa consumați fructul ca atare sau să preparați un suc, să-l adăugați în amestecul de fructe pe care îl puneți în blender pentru a obține cele 500ml de suc cu pulpă recomndat în fiecare dimineață. Acest „compot crud” se bea după patruzecișicinci de minute de la paharul cu apă ce-l bem deîndată ce ne trezim. Lămâia este considerate de asemenea un agent microbian cu spectru larg care poate controla infecțiile bacteriene și diferite ciuperci. Acționează cu eficacitate împotriva paraziților înterni și a viermilor intestinali, reglează tensiunea arterial, este aun antidepresiv natural și, ca atare, este recomandat în afecțiunile psihice.









Comentarii

Cele mai citite articole: