Salată Românească cu Cartofi Noi și Pitoance


O salată plină de energie cu gust de ciuperci de pădure și cartofi noi. Este ușor de preparat și foarte hrănitoare. Toate ingredientele sunt autohtone și asta îi sporește aroma și ne aduce în trup nutrieții cei mai potriviți alcătuirii noastre. Conține fibre, vitamine și proteine naturale din belșug.

Coșul nostru cu bunătăți conține:

- 8 cartofi noi fierți în coajă (eu nu curăț coaja cartofilor pentru că nu vreau să arunc partea care îmi aduce cele mai multe substanțe necesare în organism);
- 2 pitoance tăiate cubulețe mici;
- 1 legătură de pătrunjel verde tăiat nu prea mărunt;
- oțet de mere după gust;
- 6-7 linguri de ulei de dovleac presat la rece;
- boabe de muștar;
- piper;
- 1 legătură de leurdă tăiată fideluță;
- o ceapă medie tăiată fideluță;
- 2-3 căței de usturoi tocați mărunt.

Amestecă totul într-un bol mare din sticlă și las-o câteva minute pentru ca aromele să se întrepătrundă.

O recomand pentru cină dar nu uita că cina nu trebuie luată mai târziu de orele 18:00 pentru că doar două ore mai târziu, organismul nostru încetează să mai digere pentru că se pregătește de odihnă. Dacă vrei să-ți păstrezi greutatea ideală, o sănătate perfectă și să fii longevivă, respectă-ți orarul biologic și consumă doar hrană vie.

Arya 

Comentarii

Cele mai citite articole: