Vindecarea câmpului emoțional sau a corpului de durere

Suntem, de ani buni, în plina schimbare. Totul se accelerează și timpul pare să fi dispărut. Universul nostru își modifică coordonatele și doar cine nu vrea nu gasește materiale peste materiale, filme care vorbesc despre sfârșitul calendarului Mayas, saltul quantic / trecerea planetei în altă dimensiune, – a se citi la alt nivel de vibrație / echivalentă cu o moarte în planul tridimensional și toti am învățat în școală că lungimile de undă diferite nasc realități diferite… Și este pentru prima dată când Gaya, Mama Pământ face această trecere fără distrugerea vieții așa cum o știm noi. Cu alte cuvinte, “se înalță”, trece la alt nivel de evoluție, așa cum s-a înălțat Iisus acum 2000 de ani, trecând printr-o moarte, cea a tiparelor și structurilor vechi de organizare și a conștiintei de tip vechi, a minții conflictuale, pentru a ajunge la conștiința unimii, a iubirii christice și a trăi în Legea lui UNU. Iar asta presupune transformarea/renașterea “trupului”biologic al planetei și implicit a noastră ce suntem parte din ea. Anticii spuneau cunoaște-te și vei cunoaște Universul iar în lume s-a ajuns la înțelegerea faptului că planeta are aceeași constituție ca și noi – de fapt invers, noi suntem ca ea, pentru că suntem o parte dintr-o hologramă; are 7 corpuri, avem 7 corpuri și chakre – centri energetici despre care se știe deja de multa vreme. De ce o fi nevoie să cofirmăm știintific ceea ce spiritul ne spune de mii de ani?

Când o persoanaă trece din aceasta viață în alt plan de existență (pentru că moarte nu există ci doar abandonarea “hainei” grosiere care este corpul fizic), spiritul ei stă o perioadă într-un plan apropiat și se confruntă cu propriile creații aflate în planul vital, emoțional și mental. Acesta este “Purgatoriul” anticilor și al lui Dante. Cartea tibetană a morților și Cartea egipteană a morților sunt destinate ghidarii spiritului celui plecat prin aceste niveluri în care se confruntă cu diverse aspecte generate de propria lui atitudine din timpul vieții: de neiertare, de incapacitatea de a depăși anumite experiente dureroase, etc.

În ortodoxie se fac pomeniri la fiecare “prag” pe care-l are de trecut spiritul și unde își mai abandonează câte o structura a corpului subtil. Aceasta perioadă dureroasă și dificilă se poate elimina prin iertare – după modelul Christic și acum când nu mai avem timp, prin rezolvarea în timpul vieții a multor situații prin anumite tehnici.

Pământul primeste Lumina Christica și îți vindecă/transformă câmpurile sub influența ei (acesta este Christul care va veni în slava, sau pe nori, la sfârșitul timpurilor, dupa cum s-au exprimat profeții) și “curață” corpul emoțional sau corpul de durere cum îl numeste Echart Tolle iar noi, ca parte din BIOS facem același lucru. Unii constient, alții nu, dar este un proces resimțit dureros de toata lumea. În funcție de sensibilitatea fiecăruia și de gradul de conștientizare, de capacitățile extrasenzoriale, începem să avem acces la informații din lumea subtilă. Multe persoane experimentează stări care seamănă cu boala dar care nu pot fi rezolvate cu medicamente și au manifestări atipice cărora medcina nu le gasește leac pentru că ea privește doar corpul fizic iar corpul fizic este gestionat de corpurile subtile iar bolile sunt efecte în plan fizic ale lecțiilor neînvățate înca.

Cu alte cuvinte, bolile au cauze spirituale și sunt numai atenționări. Din acest motiv există boli “cronice” care sunt tot probleme spirituale nerezolvate. Este o somatizare, o manifestare în planul fizic a emoțiilor și încărcăturii energetice care stagneaza în câmpuri de multă vreme și sunt forțate să se elimine acum datorită schimbării de vibrație. Multe dintre ele sunt nerezolvări ale experiențelor din alte existente care se încarcă automat în câmpurile copilului nou născut. “Karma” cu care vine în lume pentru a o rezolva și pe care el însuși a creeat-o sau a acceptat-o.Nu ne putem “înalța” nici noi nici Pământul până nu rezolvăm ceea ce se află în câmpuri.

Noi le-am creat, este responsabilitatea noastră să le eliminăm iar de fiecare din noi depinde dacă procesul este mai îndelungat sau mai scurt. Cu cât vindecăm mai repede cu atât ne înțăltam mai repede cu planeta cu tot.

Unii dintre noi am trecut deja prin acest proces pentru că am venit cu misiunea de a-l începe, cunoaște și de a-i sprijini pe ceilalți să treacă prin el. Sunt una dintre aceste persoane și mi-am început transformarea acum 21 de ani, învățând totul initiatic, prin experiență personală, asistata în plan spiritual de Entități care ne ajută dintotdeuna.

Timpul se grăbește șsi din ce în ce mai mulți dintre voi aveți probleme de diferite feluri și simțiți că viața nu va funcționează așa cum ați dori datorită blocajelor, tiparelor repetitive – un fel de “Ziua cârtiței” daca vreți. Sunt acele aspecte care așteaptă să fie eliberate.

Lucrez împreună cu încă o serie de persoane un tip de terapie spiritual-energetică complexă și channaling pentru înțelegerea situațiilor și eliminarea blocajelor din viața personală, de cuplu, profesională, familială în mai toate domeniile vieții, făcând să dispară stări de anxietate, blocaje, eliminând situații din ascendența familiei. Va aștept pe toți cei care doriți să rezolvați aspecte de viață, situații, blocaje, insatisfacții stări de sănătate și disconfort.

Contact: Tel: 0723 259 240 – terapii de eliberare a câmpului emoțional (corpul de durere), eliberarea din mental a programelor și blocajelor prin Theta Healing, terapii nutriționale, reiki, dianetica, sacroterapie.

Articol scris de Ioana Spirescu

Comentarii

Cele mai citite articole: