Salată Românească cu Pitoance (1)


Este ideal să mâncăm fructe și legume, verdețuri și condimente ce cresc în țara noastră. Ele poartă vibrația acestor locuri și organismul nostru le procesează cu ușurință.

În pădurile noastre cresc foarte multe ciuperci și o mare parte dintre ele sunt comestibile. Foarte multe le putem cultiva într-un spațiu restrâns în gospodărie și le putem astfel consuma proaspete.

Bunătăți:

O salată verde proaspătă;
O ceapă roșie tăiată fideluță;
Un ardei gras tăiat mărunt;
Patru roșii tăiate felii;
Două pitoance mari tăiate cubulețe;
Un castravete tăiat felii;
Șase-șapte liguri de ulei de dovleac presat la rece;
Un gogoșar tăiat feliuțe subțiri;
Doi-Trei căței de usturoi tocați mărunt;
Un ardei iute tocat mărunt;
Oțet de mere după gust;
Sare neprelucrată mărunțită.

Îndemnuri: 

Se amestecă totul într-un bol mare de sticlă. Salata este foarte hrănitoare și plăcută la gust. Nu cred că se va sfii cineva dintre cei dragi să mai ceară o porție. Nici dintre invitați.

Arya

Comentarii

Cele mai citite articole: