Salată de Pitoance cu Fasole
Ingrediente:
300g de pitoance proaspete tăiate în cubulețe mici:
500g fasole albă fiartă;
2 linguri de oțet de mere;
6 linguri de ulei de dovleac presat la rece;
250 de grame de fasole verde fiartă;
500g fasole albă fiartă;
2 linguri de oțet de mere;
6 linguri de ulei de dovleac presat la rece;
250 de grame de fasole verde fiartă;
frunze de țelină tăiate mărunt;
6 cepe albe demărime medie;
condimente: sare, piper, boabe de muștar;
150g de fulgi de nucă de cocos.
Mod de preparare:
Fasolea albă și cea verde se lasă la scurs și la răcit după ce au fiert și au fost stropite cu apă rece. Se pun apoi într-un bol mare de sticlă laolată cu cubulețele de pitoance, cu frunzele de țelină tocate mărunt, cu ceapa tăiată fideluță și cu fulgii de nucă de cocos. Adaugă sosul pregătit din uleiul de dovleac, oțetul de mere și condimentele enumerate mai sus și omogenizează salata obținută. Adaugă un strop de Lumină din Inima ta și îi poți invita pe cei dragi la masă. Este „condimentul” care face minuni.
Un sfat general valabil:
Elimină metalul din bucătăria ta. Recomand tuturor adepților bucătăriei vegane, cuțitele ceramice, vasele din pământ și tacâmurile din lemn.
Arya
6 cepe albe demărime medie;
condimente: sare, piper, boabe de muștar;
150g de fulgi de nucă de cocos.
Mod de preparare:
Fasolea albă și cea verde se lasă la scurs și la răcit după ce au fiert și au fost stropite cu apă rece. Se pun apoi într-un bol mare de sticlă laolată cu cubulețele de pitoance, cu frunzele de țelină tocate mărunt, cu ceapa tăiată fideluță și cu fulgii de nucă de cocos. Adaugă sosul pregătit din uleiul de dovleac, oțetul de mere și condimentele enumerate mai sus și omogenizează salata obținută. Adaugă un strop de Lumină din Inima ta și îi poți invita pe cei dragi la masă. Este „condimentul” care face minuni.
Un sfat general valabil:
Elimină metalul din bucătăria ta. Recomand tuturor adepților bucătăriei vegane, cuțitele ceramice, vasele din pământ și tacâmurile din lemn.
Arya
Comentarii
Trimiteți un comentariu